Vélemények a Verselő Antológia 2014 (VAN14) antológiáról

11

Kovács Hajdók Boglárka

Köszönetemet szeretném kifejezni. Íróként most nem találom a szavakat, sőt könnyeimet nyelem a meghatottságtól. Csodálatos érzés a kezemben tartani azt az antológiát melyben már én is helyet kaptam. Leírhatatlan élmény az alkotásaimat így nyomtatott formában viszontlátni. Nagyon régóta vártam erre a pillanatra…
Ha jól láttam a lehetőségem adott rá, így mindenféleképpen szeretnék majd a 2015-ös kiadásban is ott lenni. Reményeim szerint több oldallal, mint a mostaniban.

Mindent nagyon köszönök!

***

Molnár Kati

Ma délután megérkezett az Antológia! Köszönöm!
Mint mindig, most is igényes kivitelben és nem utolsósorban nagyon gondos csomagolásban érkezett és két példány már gazdára is talált.
Köszönöm a belefektetett sok munkát, biztosan Te is úgy találtad, hogy megérte. Nekem nagyon tetszik!

***

Horváth Kati

Kedves koma! 🙂

Tegnap délután megérkeztek a gyönyörűséges, tartós, ügyes, kézbe való, nagy élményt nyújtó antológiák, alig akartam összekészülni a színházba, mert a kötettel való ismerkedés sokkal nagyobb élménynek kínálkozott, több izgalmat rejtett, mint a Szentivánéji álom a Nemzetiben! 🙂 De ma már sürgető munkáim mellett forgattam, örömködtem, habzsoltam egy kicsit, hatalmas kaland, jó kis felfedezés!

KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!

***

Kenderesi Gábor

Tisztelt Komaromi Úr!

Ma végre lázasan nyitottam ki a csomagot és a kezembe vehettem a verseskötetet!
Leírhatatlan boldogság járta át minden porcikámat!
Elképzeltem családom és barátaim arcát, ahogy a könyvet lapozva rátalálnak majd a nevemre és a meglepetés erejétől eláll a lélegzetük…??
Ezúton szeretném megköszönni a gyors és minőségi munkát!

Kívánok Önnek és munkatársainak Békés Boldog Karácsonyt!

Üdvözlettel: Kenderesi Gábor

***

Kedves Koma! Köszönöm a gondosságodat, ma átvettem a csomagot és az eddigieknél még nagyobb örömmel lapozgatom mivel Eszter lányommal két közös alkotásunk is része lehetett! Mégegyszer köszönöm és remélem, hogy jövőre ismét találkozunk Pakson!:-) Üdv. Adrienne

***

 

Vélemény, hozzászólás?