Papp Róbert: Dinnye, dinnye, csorgó lé…

2013 decemberében jelent meg Papp Róbert Dinnye, dinnye, csorgó lé… című gyermekverseket tartalmazó kötete.
A szerző véleménye a kötetről és a kiadó munkájáról:

“Nemrégiben abban a szerencsében volt részem, hogy 2013. decemberében megjelenhetett második gyermekverses kötetem Komáromi János gondozásában.

Első kötetem megjelenése után elhatároztam, hogy kiadót váltok, aminek okait most nem szeretném részletezni. Szerettem volna egy szebb küllemű, tartósabb könyvet, főleg gyermekekből álló olvasótáborom kezébe adni. Így került a képbe Koma (Komáromi János), kihez már régi barátság fűz, s aki minden apró részletét pontosan betartotta annak, amiben megállapodtunk, mind a minőség, mind az anyagiak tekintetében.
Új könyvem tartalmában és kivitelezésében is tökéletesre sikerült, minden várakozásomat felülmúlva anélkül, hogy napi több órát rá kellett volna áldoznom nem létező szabadidőmből. Minden szerkesztési, kivitelezési, kiadási munkálatot elvégeztek helyettem, úgymint a lektorálást, tördelést, szállítást, egyszóval MINDENT.
Folyamatos volt közöttünk a kapcsolattartás e-mailben és telefonon egyaránt, jó volt, hogy minden felmerülő kérdésre rögtön választ kaphattam. Természetesen az én véleményemre is kíváncsiak voltak, azokat el is fogadták, például a borítótervet illetően. Az elkészült produktum tehát összehangolt csapatmunka eredménye.
A következő kötetemet is az Info-Szponzor Kft.-nél tervezem kiadni, mert vásárlóim visszajelzései megerősítettek abban a hitemben, hogy ez az általam ismert legjobb kiadó, akit megbízhattam volna e számomra rendkívül fontos munkával.
Döntésem tehát a kiadó váltással kapcsolatban helyesnek bizonyult.

Bátran merem őket ajánlani mindenkinek, aki saját könyve kiadását tervezi a közeljövőben bármilyen témában, vagy példányszámban. Próbálják ki, sikerülni fog!

Papp Róbert”dinnyedinnye-front DSC09660 DSC09662 DSC09663 DSC09664 DSC09665 DSC09661 DSC09666 DSC09667

Vélemény, hozzászólás?