Néhány szó a Fesztiválról

Az elmúlt évben első alkalommal találkoztunk az InternetVers Fesztiválon. Akkor abban a kitüntetésben részesültem, hogy voltak olyan zenészek, akik az én verseimből készítettek dalokat (beszámoló az első fesztiválról). Ebben az évben ismét volt alkalmunk verseket feltenni a II. InternetVers Fesztivál oldalára. Az elkészült műveket 2009-es jeles irodalmi évfordulókhoz kapcsolódó fesztiválon mutatták be az előadók, a versírók jelenlétében. A három jeles esemény Radnóti Miklós 100., Kányádi Sándor 80. és Nagy Gáspár 60. születésnapja.
Ismét igazolódott, hogy milyen nagyszerű elképzelés ez! Nagy igény, de kevés lehetőség van az írók és a zeneszerzők, zenészek találkozására. A fesztivál oldalára feltöltött verseimből, nagy örömömre, ezúttal is választottak a zenészek. Hat dal született. Ezekből, különböző okok miatt végül négy hangzott fel a fesztivál színpadán. A két el nem hangzott dal is meghallgatható itt az „Fellépők, el nem hangzott dalok, vers” oldalról. Fantasztikus érzés hallani a dalokat egy ilyen fesztiválon! Természetesen a saját versekből készültek okozzák a legnagyobb örömet. Ismét nagy izgalommal készültem a fesztiválra a, találkozásokra. Az egy évvel ezelőtti esemény óta, már több zenészt is barátként köszönthettem. Vannak, akikkel azóta többször találkoztam, sőt közös fellépéseink is voltak. De sikerült új ismeretségeket is kötni.

Köszönöm a verseimet választó zenészeknek a megtisztelő figyelmet, amiben verseimet részesítették és az élményt, amiben engem. Szóval köszönet (névsor szerint) a Coda Gitártriónak és Molnár Györgynek, Dara Vilmosnak és Barátainak, a MacskaSzem Együttesnek és Menyhért Juditnak, Róbert Viktor Antalnak, Roth Istvánnak valamint a Strófa Triónak. A fesztiválon ugyan nem minden zenész tudott részt venni, és nem minden dal hangzott el, de a köszönet természetesen mindenkinek jár!

A következő oldalakon képek, videók láthatók, zenék hallhatók a fesztiválról azoktól a zenészektől, akik játszották a verseimet.


A Coda Gitártrió műsoraKöszönet minden zenésznek, minden dalért!

A MacskaSzem Együttes műsora

Dara Vilmos és Barátai műsora

Fellépők, el nem hangzott dalok, vers

A Strófa Trió műsora


MacskaSzem Együttes


Coda Gitártrió

Dara Vilmos és Barátai

Egyebek a fesztivállal kapcsolatban

Strófa Trió

Verses honlapom

Kezdő oldal

A II. InternetVers Fesztivál oldala