Komáromi János kötetei

1302510077_69Kedves Író Barátunk!

Miért is jelenjünk meg nyomtatásban és milyen is az az élmény, amikor kezünkben van a gondolatainkat tartalmazó kötet? Hogy ezt megtudjuk, néhány mondatra adjuk át a szót Komáromi Jánosnak (koma), akinek már három verseskötete jelent meg és aki az interneten meglehetős népszerűségnek örvend verseivel. Honlapját minden nap sokan meglátogatják és saját kötetein kívül a Verselő Antológiák szerkesztője is:

“Kicsi országunkban rendkívül sokan ragadnak időnként tollat, billentyűzetet és írnak verseket, prózákat. Magam is közéjük tartozom. Régebben a “fióknak”, magamnak írtam, majd mások örömére is. Ma már egy kiterjedt internetes oldal-hálózaton találkozhatnak verseimmel az olvasók. Emlékszem milyen nagy öröm volt, amikor az első írásaim viszontláttam az interneten és még inkább, amikor az első visszajelzések megérkeztek olvasóimtól.

Az az érzés azonban amikor első kötetem foghattam a kezembe a nyomda udvarán, az semmihez sem hasonlítható. Amikor éreztem a kezemben …. azt a hűvös, mégis jólesően melengető simaságot, amit a borító sugárzott … és a fehér lapokon az én verseim, az én gondolataim, érzéseim. Ez az, amit semmilyen elektronikus megoldás nem tud pótolni.

Tudom én, hogy nem olyan egyszerű az írások nyomtatásban történő megjelentetése. A jó minőségű kiadványok bekerülési költsége nagyon magas és a terjesztéstől nem remélhető a megtérülés. Az élményt azonban, amit a nyomtatásban megjelent írások jelentenek, minden író embernek meg kell tapasztalnia. Ezért született meg az ötlet: a Verselő Antológiák kiadása. Az ötletet tett követte és megjelent a Verselő Antológia 2008, majd a Verselő Antológia 2009 és a Verselő Antológia 2010 is. Mindegyik kötetről szerénytelenség nélkül elmondhatom, hogy valóban színvonalas kiadvány lett mind beltartalmát, mind megvalósítását tekintve. A visszajelzések külön kiemelték a kötet elegáns kötését, a barátságos, kézbe simuló méretet.”

Verseskötetek:

…a neveddel alszom el

A nomád

…elrejtett szavak

 

Ismeretterjesztés:

ATOM és ENERGIA

Magyar Labdarúgó Archívum (MLA)

 

1302521718_57 1302521724_51 1302521721_27

Keress és kérj ajánlatot Te is!

E-mail: infoszponzor@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?