Kinek lehet könyve?

Minden, amit tudnia kell, mielőtt megrendeli a saját könyvét!


20Erre a kérdésre ma már nagyon egyszerűen válaszolhatunk.

Mindenkinek!

Ma már mindenki számára elérhető a könyvkiadás lehetősége. A példányszámok és a gyártási technológia megfelelő megválasztásával a költségek alacsonyan tarthatóak, a megfelelő minőség elérése mellett is.

Papíralapú vagy digitális kiadvány?

Azt is el kell dönteni, hogy papír alapú vagy digitális könyvet szeretnénk készíttetni.

Mind a kettőnek megvan a maga előnye és létjogosultsága.

A nyomtatott könyv kézbevétele, lapozgatása kétségtelenül olyan élményt jelent, amit semmihez sem tudunk hasonlítani és semmivel sem tudunk pótolni. Ma már kis példányszámokban is gazdaságosan készíthetők, nyomtathatók kiadványok.

A digitális kiadvány, a Net-Kötet nem nyújtja a fent említett előnyöket, viszont remekül illeszkedik a modern kor követelményeihez. A számítógépen olvasható, lapozgatható, az internet segítségével bárhova elküldhető, bárki olvashatja, nincs darabszám korlát, nincs újranyomás, nincs plusz költség.

Kiadónk mind a két változatban készít kiadványokat. Sőt!

Akciónk keretében aki nálunk rendeli meg nyomtatott kiadványát, az mellé ingyen megkapja a könyv Net-Kötet változatát. Aki pedig Net-Kötetet rendel, az később, amikor nyomtatásban is elkészítteti a művet, akkor a korábbi Net-Kötet árával kevesebbet fizet.

A Net-Kötet tehát mind a két esetben ingyenes!

Kinek jelenhet meg könyve és miért ad ki valaki könyvet?

Bárkinek…

…aki írni szeret:
Nagyon sokan írnak vagy írtak korábban. Sokak szekrényeiben, fiókjaiban, számítógépein ott gyűlnek az alkotások: a versek, a regények, a novellák, a mesék, a családi történetek, az útleírások, a helytörténeti anyagok, stb. Mindezeket mostantól akár nyomtatásban is viszontláthatja!

Csak össze kell gyűjtened a műveket és mi igazi könyvet, vagy Net-Kötetet varázsolunk belőle.

…aki át akarja adni tudását:
Oktatási anyagok, munkafüzetek, értékelések, jegyzetek, oktatási segédletek, szakdolgozatok, tudományos munkák már kis példányszámtól nyomtathatók, de akár Net-Kötetet is készíttethetsz belőlük.

…aki főzni vagy enni szeret:
Készítsd el saját receptgyűjteményedet! Válogasd össze a nagyi, az ismerősök, a televízióban látott szakácsok, az újságokban vagy az interneten talált kedvenc receptjeidet, amiket a saját ízlésednek megfelelően átalakítottál és mi könyvet, Net-Kötetet készítünk belőle!

…akinek vállalkozása van:
Termékleírásaidat, katalógusaidat, céged bemutatkozását, referenciáit, beszámolóit, tréning anyagait, oktatási anyagait, prospektusait készíttesd el kiváló minőségben és megjelenésben, kis vagy nagy példányszámban, kedvező áron.

Remek lapozós anyagok készülhetnek a fenti témakörökben számítógépre, ha a Net-Kötetet választod.

…akinek az életében történt, történik megörökíteni való:
Jelentős családi esemény, élményekkel teli utazás, gyermek születése, házassági évforduló, születésnap és vég nélkül sorolhatnánk, hogy mi minden van, ami megörökítésre méltó. Gyűjtsd össze az anyagot, az írásokat, a képeket és elkészítjük a könyvet, Net-Kötetet, hogy ami már „csak” emlék, az örökre megmaradjon.

Nem is folytatjuk a felsorolást, hiszen csak gondolatébresztőnek szántuk a fenti néhány sort.

Keress elképzeléseiddel, hogy tanácsot tudjuk adni. Segítünk az összeállításban és méltó módon kivitelezzük kötetedet, Net-Kötetedet.

Ennyit röviden. Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk! Válaszolunk, segítünk!

 

 

Info-Szponzor kft. – Ahol a könyvek születnek!

 

Telefon: 06-70-31-20-900
E-mail: infoszponzor@gmail.com

 

Vélemény, hozzászólás?