Az internet és a könyv

Minden, amit tudnia kell, mielőtt megrendeli a saját könyvét!

Az internet haszna

Sokan tartanak az internettől és az olvasás, a könyvek ellenségének tartják, pedig az internetnek számtalan jó hatása, figyelemre méltó lehetősége is van azok számára, akik könyvet adnak ki. Használjuk ki ezeket!

Ezek a lehetőségek elsősorban két csoportba sorolhatók:

  • A kész, nyomtatott kiadványok terjesztése. Az internet kiválóan alkalmas kész kiadványunk reklámozására és akár értékesítésére is. Számtalan ingyenes lehetőséget vehetünk igénybe, ahol a megjelent kötetünkről értesíthetjük közeli és távoli ismerőseinket, de akár az ismeretleneket is. Lehet saját honlapunk és tagjai lehetünk különböző közösségi oldalaknak is.

I1

  • Net-Kötet kiadása. A másik remek lehetőség a kötetünkből digitális kiadványt készíteni és ezt elérhetővé tenni mások számára is. Ez lehetővé teszi bárki számára, hogy a kötetünkben lapozgasson anélkül, hogy a nyomtatott kiadvány eljutott volna hozzá.
    A kiadónk által használt szoftver a könyv tökéletes illúzióját kelti és számos lehetőség áll az olvasó szolgálatára (keresés, oldalra ugrás, nagyítás, ami a gyengénlátók számára áldás, stb.)
    Ezek a kiadványok biztosítják a hagyományos könyvhöz képest azt is, hogy ne csak képeket, de hangokat, zenét vagy filmeket illesszünk be az oldalakra.

Nagy előnye a Net-Kötetnek, hogy rendkívül olcsón előállítható!

Regisztrációs akciónk keretén belül pedig tulajdonképpen bárki ingyen juthat Net-Kötethez!

Kérdezz bennünket:

Info-Szponzor Kft.

Telefon: 06-70-31-20-900

E-mail: infoszponzor@gmail.com

 

Info-Szponzor kft. – …ahol a könyvek születnek!

 

Telefon: 06-70-31-20-900
E-mail: infoszponzor@gmail.com

 

Vélemény, hozzászólás?