Hármas könyvbemutató!

3kb

Boldog napokat kívánok!

Kedves Szerzők, kedves Mindenki!

Örömmel értesítelek benneteket egy eseményről.

Már több éve megszokott, hogy ebben az időszakban sor kerül a Verselő Antológia könyvbemutatójára.
Ez az idei évben sem lesz másként, illetve mégis…
Ezúttal kicsit kibővül az esemény. A kiadó úgy határozott, hogy nem csak a Verselő Antológia 2015 könyvbemutatóját tartjuk meg, hanem ezt kibővítjük és hármas könyvbemutatóra kerül sor!
Ez a három a Verselő Antológia 2015, a Tűz és Víz és a Kézen-fogva 2015 antológiák.
Várunk 2016. április 09-én 16.00 órakor Pakson, a Csengey Dénes Kulturális Központban egy kis ünneplésre és beszélgetésre!

A Verselő Antológia 2015 a nyolcadik a Verselő Antológiák sorában. Az idei kötetben 37 szerző alkotásaival találkozhatnak az olvasók. A nyaranta megjelenő antológiák sorában a 2015-ös Tűz és Víz címen megjelent kötetben 58 szerző alkotásai kaptak helyet. A Kézen-fogva egy különleges antológia-kezdeményezés első darabja. Ebbe családi, baráti és alkotó közösségek pályázhattak és így együtt jelenhettek meg. Így a kötetben található 14 pályázat sokkal több alkotó munkáit takarja.

A programban a jelenlévő szerzők valamelyik kötetben megjelent műveiből hallgathatnak meg néhányat a szerzőtársak, a helyi irodalomkedvelők, színjátszók előadásában.

A könyvebmutató kapcsán szomorú szívvel tudatjuk a szerzőkkel és az olvasó közönséggel, hogy antológiáink egyik rendszeres szereplője Sudár Imre életét vesztette. A három antológiából kettőben olvashatók voltak írásai. Imre rendszeres látogatója a volt a könyvbemutatóknak, ezért úgy éreztük, hogy méltó módon akkor tudunk elbúcsúzni Tőle, ha most is elhangzik egy-két írása. Legalább addig amíg ezek a versek elhangzanak még köztünk lehet.

Mindenkit szeretettel várunk!

Üdvözlettel: Komáromi János

Vélemény, hozzászólás?